Videoconferinte

videoconferinta

Sali de conferinte, videoconferinta


Click aici pentru a merge la pagina de echipamente videoconferinta


Un sistem de videoconferinta reprezinta cea mai buna solutie pentru a eficientiza nivelul de comunicare dintre filialele unei companii si astfel accelera procesul decizional, elimina timpii si cheltuielile destinate unei deplasari, facilita accesul la opiniile specialistilor din afara institutiei sau tarii. Comunicarea video(videoconferinta) permite persoanelor aflate in doua sau mai multe locatii diferite, sa se vada, auda si sa impartaseasca informatii in acelasi timp. Este pur si simplu o comunicare la distanta ce se foloseste de inovatiile tehnologice si ce permite inclusiv schimbul de date si grafice.

Solutiile noastre de videoconferinta pot fi implementate in companii multinationale, institutii guvernamentale, Invatamant, etc.

Pentru a utiliza salile de conferinta la standarde ridicate, integram echipamente profesionale de sonorizare si accesorii de calitate superioara.

Implementand tehnologia moderna oferita de sistemele de videoconferinta, punem la dispozitie solutii prin intermediul carora participantii din cadrul unei intalniri virtuale pot interactona verbal si vizual, in acelasi timp pot consulta texte, grafice si aplicatii din computer, fiecare putand avea controlul asupra acestor informatii.

De asemenea in cadrul aceleiasi sesiuni de videoconferinta pot interveni participanti conectati doar audio (pe liniile telefonice normale sau mobile), precum si participanti video mobili, gratie tehnologiei video a telefoanelor 3G.

Avantajele si beneficiile comunicarii video se regasesc in foarte multe domenii, unul dintre acestea fiind si sectorul de invatamant la distanta. Astazi, datorita noilor tehnologii cu aplicabilitate in domeniul invatamantului la distanta, spatiul, timpul, alegerea continutului sau a resurselor pedagogice nu mai reprezinta o problema. Tabla interactiva SMART Board reprezinta o metoda eficienta ce poate fi integrata in invatamant, sedinte, prezentari sau sesiuni de training, transformand orice spatiu intr-un cadru interactiv.

O sala de videoconferinta reprezinta un mediu de comunicare in cadrul caruia toate echipamentele trebuie sa lucreze impreuna pentru a pune in functiune cea mai moderna modalitate de comunicare si colaborare intre participantii la intalnire. Utilizand cea mai performanta tehnologie in domeniu va punem la dispozitie solutii ce intrunesc toate nevoile unei sali de videoconferinta, adaptate si personalizate in functie de necesitatile de comunicare.

· Videoproiectoare, ecrane de proiectie, display -uri plasma si LCD, videowall, camere pentru documente

· echipamente de videoconferinta si audioconferinta · SmartBoard - Smart Tehnologies

· sisteme de discutii si microfoane, traducere simultana

TAGS: Videoconferinta, Echipamente Videoconferinta, Solutii Videoconferinta

Cautari:TAGS: Videoconferinta, Echipamente Videoconferinta, Solutii Videoconferinta

Last Updated on Wednesday, 24 August 2011 07:23

Example Pages

Contact

Cluj-Napoca - 0264-414641
Zalau - 0260-661898
Baia-Mare - 0262-222012
Email : info@alfasoft.ro