Monitorizare Presa

Servicii de monitorizare presa:

monitorizare presaZissor Media System este un sistem complet de prelucrare a informaţiilor din ziare. Această soluţie automatizează complet întregul proces de prelucrare a documentelor scanate: analizare format, recunoaştere caractere, indexare a cuvintelor cheie din articole, motor de căutare în baza de date, distribuţie automată prin imprimare, email, fax sau web. Soluţia este foarte flexibilă şi foarte uşor de administrat. In urma procesului de prelucrare a continutului din ziare se poate cu usurinta executa cu usurinta procesul de monitorizare a continutului care apare in presa, pentru a fi la curent cu anumite subiecte cheie din presa care sunt de interes major pentru dumneavoastra

Zissor Media System automatizează un proces care necesită altfel foarte multă muncă şi foarte mult timp şi care tradiţional poate genera multe erori, crescând astfel calitatea informaţiilor conţinute. In prezent procesul de monitorizare presa se face prin mijloace manuale care necesita foarte mult timp si resurse umane.

Automatizarea procesului de extragere a articolelor din ziar este procesul cel mai greu de realizat deoarece implică foarte multe ziare şi reviste, imprimate în diverse formate, cu diverse fonturi, în diverse grade de calitate a imprimării. Zissor Media System este făcut pentru piaţa de monitorizare a presei. Soluţia este scalabilă şi poate fi folosită de toate companiile implicate în procese de monitorizare sau prelucrare a presei.


TAGS: Monitorizare presa, Monitorizare a presei, Urmarire continut presa

CAUTARI: Monitorizare presa, Continut presa, Monitorizare a presei

Last Updated on Wednesday, 24 August 2011 07:13

Example Pages

Contact

Cluj-Napoca - 0264-414641
Zalau - 0260-661898
Baia-Mare - 0262-222012
Email : info@alfasoft.ro