Service Xerox - Reparatie copiator imprimanta - Cluj

service xerox

Experienţa câştigată de Alfasoft SA Cluj-Napoca alături de Xerox de-a lungul celor 15 ani de activitate, completată de stagii de pregătire periodice, garantează calitatea intervenţiilor echipei de service xerox si reparatie xerox.


Oferind profesionalism şi operativitate în rezolvarea solicitărilor clienţilor, echipa de service vine să completeze domeniul de activitate al companiei cu servicii la calitate ridicată. Pentru asigurarea acestor standarde de calitate departamentul de service Xerox al Alfasoft SA este format din 6 ingineri de service, 2 analişti software, şi alţi membrii ai personalului, care au pregătirea şi dotarea necesare pentru a pune şi a menţine în funcţiune la parametrii optimi echipamentele Xerox, a le controla permanent, a le depana la timp şi a furniza piesele de schimb şi consumabilele cerute de utilizatori.


Este de la sine înţeles că toate piesele de schimb şi consumabile sunt originale.

În Perioada de Garanţie departamentul de service asigură toate operaţiile de întreţinere specificate în Certificatul de Garanţie. Clientul beneficiază astfel de revizii gratuite periodice, evaluarea stării generale a aparatului, curăţare şi reglaje atunci când sunt necesare. Mai mult, se asigură un timp de răspuns de maxim 8 ore lucrătoare de la sesizare şi deplasarea la sediul clientului este gratuită.În Perioada de Post-Garanţie beneficiarii pot opta pentru 2 moduri de lucru cu departamentul de service:


Abonament Service - presupune încheierea unui contract prin care se garantează clientului timpul de răspuns, gratuitatea deplasărilor de service şi costul reviziilor periodice, revizii care nu presupun manoperă, înlocuiri de subansamble şi materiale consumabile utilizate;


Intervenţie Service - presupune garantarea prestării de servicii de reparaţie copiator/imprimanta şi întreţinere, furnizarea de subansamble şi consumabile originale, la solicitarea clientului. Poate fi o optiune pentru acei beneficiari care nu au procese strategice ce implica echipamente de copiere/tipărire, dar vor să aibă acces la service autorizat şi servicii de calitate garantată.

Last Updated on Sunday, 17 July 2011 11:22

Example Pages

Contact

Cluj-Napoca - 0264-414641
Zalau - 0260-661898
Baia-Mare - 0262-222012
Email : info@alfasoft.ro