Digitalizarea Hartilor

Digitalizare Harta


Digitalizarea Hartilor este de acum posibila!

SMA MAP MASTER este un echipament de scanare pentru formate A0+ util in cazul scanarii de harti, ziare, planse, fotografii si altele in cazul in care nu este necesar un suport specializat de carte si documentele nu pot sa fie scanate cu sisteme traditionale cu tractare.

Scanarea unei planse A0 se face in 18 secunde la o rezolutie de 600dpi. Echipamentul poate scana si la rezolutii inferioare, viteza crescand in acest caz. Operarea acestui echipament este foarte simpla: se ridica capacul—se pune documentul pe sticla—se scaneaza.

Sistemul nu foloseste lumini aditionale fiind posibila instalarea lui in orice incapere si in conditii de iluminare normale. Digitalizarea hartilor se poate face fara probleme in orice tip de cladire.

Iluminarea documentului se face in timpul scanarii din interiorul capului de scanare. Aceasta iluminare se face cu tehnologie LED care nu contine radiatii ultraviolet si infrarosii, radiatii care pot dauna documentului. Digitalizarea hartilor nu trebuie sa fie un proces care sa deterioreze documentele in vreun fel.

Digitizarea Hartilor Last Updated on Monday, 01 August 2011 22:54

Example Pages

Contact

Cluj-Napoca - 0264-414641
Zalau - 0260-661898
Baia-Mare - 0262-222012
Email : info@alfasoft.ro