Digitalizare Carti

digitalizare cartiScanarea de carte veche sau noua, a luat avant in ultimii ani. Experienta acumulata in comercializarea de echipamente specializate in acest sens ne-a permis sa pregatim si deschiderea unui centru de servicii pentru astfel de aplicatii.

Digitizarea cartilor permite accesul mai facil la continutul acestora, dar si protejarea cartilor fizice, fara a restrictiona accesul la continut. In acest sens, echipa noastra sta la dispozitia dumneavoastra, pentru a va ajuta in demersul de digitizare in masa.

Echipamentele din centrul nostru si know-how-ul acumulat in acesti ani, permit digitizarea a peste 8000 de pagini de carti zilnic, fara a necesita indepartarea legaturii sau afectarea integritatii acestora, adica digitizare de carti FARA a dauna documentelor.

Programul nostru este unul flexibil, putem aborda atat proiecte mici de pana la 10 carti sau reviste, cat si proiecte de sute sau chiar mii de carti, intr-un timp cat mai scurt. Mai mult, echipa noastra va ofera consultanta necesara realizarii unui proiect cu volum de lucru ridicat, pentru ca eficienta muncii sa fie maxima.

Doriti sa achizitionati un scanner de carti? Va invitam sa consultati si catalogul nostru online de scannere de carti

Last Updated on Wednesday, 27 July 2011 10:41

Example Pages

Contact

Cluj-Napoca - 0264-414641
Zalau - 0260-661898
Baia-Mare - 0262-222012
Email : info@alfasoft.ro