Arhiva digitala

ARHIVARE DIGITALA PRIN

XEROX SMART ARCHIVING SYSTEM

arhiva digitala Modalitatea în care informaţiile conţinute în documente pe hârtie sunt recepţionate, prelucrate, stocate şi accesate influenţează modul de lucru al organizaţiei dumneavoastră. Aici intra in joc arhiva digitala. Este mult mai simplu şi sigur să procesaţi automat documentele, decât manual, intrucât eliminaţi frecventele erori umane, timpul de lucru este sensibil îmbunătăţit, costurile de operare şi volumul de hârtie sunt semnificativ mai scăzute. Accesul simultan la documente este permis oricând, de către oricâţi utilizatori şi de oriunde, în condiţii de siguranţă a documentelor. Deteriorarea documentelor fizice nu mai este astfel un lucru care sa vă preocupe.

Soluţia noastră vine în întâmpinarea dumneavoastră şi vă propune o abordare inovativă în lucrul cu documentele, oferindu-vă o soluţie unitară şi complexă ce vă permite să scanaţi, să extrageţi rapid informaţiile din câmpurile cheie şi să le integraţi automat în sistemul dumneavoastră de arhiva digitala.

Întregul proces contribuie la accelerarea activităţilor din cadrul organizaţiei prin asigurarea unei platforme de prelucrare rapidă, accesibilă şi sigură a documentelor, pe care dumneavoastră o puteţi utiliza chiar la sediul propriu. Aveţi astfel posibilitatea de a vă concentra asupra activităţilor de bază ale instituţiei şi veţi avea acces rapid la documentele arhivate pe care le căutaţi.

Beneficii şi rezultate măsurabile in urma utilizarii de arhiva digitala:

• Soluţia integrată de scanare şi arhivare digitala vă oferă posibilitatea de a reduce semnificativ costurile generate de exploatarea arhivei digitale de documente şi optimizarea procesului de lucru cu documentele.

• Sistemul este configurat în aşa fel încât să vă faciliteze regăsirea rapidă a documentelor, utilizând motorul de căutare integrat. Accesul la informaţie este imediat, datorită faptului că documentele sunt la dispoziţia utilizatorilor în format electronic. Documentele pot fi accesate simultan de mai multe persoane.

• Vă oferă posibilitatea de a avea 100% acurateţe în ceea ce priveşte statusul documentelor dumneavoastră, având acces oricand printr-un sistem securizat la informaţiile dorite.

• Soluţia oferită este scalabilă şi se poate adapta perfect fiecărui model de business.

Last Updated on Wednesday, 27 July 2011 10:46

Example Pages

Contact

Cluj-Napoca - 0264-414641
Zalau - 0260-661898
Baia-Mare - 0262-222012
Email : info@alfasoft.ro