PDFPrintE-mail
Digitizare microfilm - WWRS325Echipament Microfilmare - SMA 51

Echipament Microfilmare - SMA 105
View Full-Size Image


Echipament Microfilmare - SMA 105

Price: Call for Pricing

Cere mai multe informatii

Salveaza informatiile dumneavoastra foarte importante pentru o foarte lunga perioada de timp cu efort minim. Sistemele produc un backup analogic al documentelor dumneavoastre digitale. Microfilmul si Microfisa realizate in mod corect au durata de viata de pana la 500 de ani, asigurand astfel o arhiva de lunga durata a documentelor fara ca aceasta arhiva sa poata fii alterata de diversi factori externi cum se poate intampla in cazul unei arhive digitale (exemple: virusi informatici, atacuri via internet, etc).

Sistemele pot sa gestioneze o varietate foarte mare de tipuri de fisiere, cum ar fii TIFF, JPEG, PDF, DOC, XLS, etc., monocrom, tonuri de gri si color. Procesul de conversie, care este realizat utilizand role de microfilm standard de 16mm sau 35mm, respectiv microfise format A6, este rapid si asigura o calitate excelenta a imaginilor. Marimiea originalului poate sa varieze de la un format foarte mic pana la un format foarte mare (intre A6 si A2). Sistemul include softul necesar managementului fisierelor care se doresc arhivate. Comunicatia cu un calculator se face pintr-o interfata standard.

Developarea rolelor de microfilm se fac in sisteme specializate separat de sistemul SMA51, sisteme pe care de asemenea le putem oferi pentru a avea o solutie completa. Developarea microfiselor se face automat in sistemul SMA105 fara ca acesta sa aiba nevoie de alimentare cu apa sau cuplare la scurgerea pentru reziduri.

Digital to Analog MicrofiseExample Pages

Contact

Cluj-Napoca - 0264-414641
Zalau - 0260-661898
Baia-Mare - 0262-222012
Email : info@alfasoft.ro